Bloemenwij

Welkom op onze biologische bloemenweide in Astene!

Bloemenwij

Bloemenwij is een nieuw biologische bloemenplukveld in Astene (Deinze). Deze kleurrijke parel ligt tussen de groentevelden van onze collega’s van de biodynamische boerderij De Wassende Maan. Met liefde verzorgt boerin Anaïs(link) de bloemen - van zaad tot plukrijp -, de vruchtbare aarde en de biodiversiteit op het veld. Jij kan daar de vruchten van plukken!
Met een zelfplukabonnement (link) kan je hier wekelijks een prachtig boeket komen plukken. Ondertussen geniet je mee van al het leven op ons veld(link), een rijkdom aan geuren en kleuren, natuurlijk mee met de seizoenen. Je kan ook kiezen voor een boeketabonnement (link) om je huis of dat van je geliefden steeds op te fleuren met onze lokale biologische bloemen (link).
Onze bloemen verbinden deelnemers met ons veld, bloemenboerin Anaïs, de natuur en elkaar, want we werken volgens het principe van gemeenschapslandbouw(link naar wij). We delen de bloemenoogst en ons veld, de weelde en de uitdagingen, in wederzijds vertrouwen. Want we geloven dat de kracht en de toekomst van een duurzame landbouw in samenwerken ligt!

Van harte welkom!

 

“Wat is het heerlijk – en uitdagend – om buiten tussen de bloemen te werken en om mijn verwondering en enthousiasme te delen met anderen! Ik vind het prachtig om te zien wat bloemen met mensen doen en geloof oprecht dat we hun schoonheid nodig hebben. Schoonheid die ontroert, troost en verbindt. Schoonheid die doet stilstaan en blijdschap uitstraalt! We zeggen het zo graag met bloemen en een boeket dat je zelf plukt zegt nog zo veel meer!”
Anaïs Neyt

Wil jij er dit jaar ook bij zijn? 

En zelf je bloemen plukken of een biologisch boeket ophalen?

Volg dan een infomoment want wij vinden het belangrijk om jou goed te informeren zodat je weet waarvoor je je engageert als je intekent op een abonnement.  

Je komt er alles te weten over de zelfpluk- en boeketabonnementen en je kan je nadien inschrijven om zo jouw bloemenplekje te verzekeren! Ook maak je kennis met onze boerderij en geven we alle informatie over onze prijzen, het principe van csa of gemeenschapslandbouw en andere praktische zaken.

Wees welkom op het infomoment van zondag 26 maart om 10u!