Bloemenwij

Boeketabonnement te Deinze

Boeketabonnement

Wil je genieten van de kleuren en geuren van onze biologische bloemen maar past het zelfplukabonnement je niet? Dan is het boeketabonnement vast iets voor jou! 

Bloemenboerin Anaïs stelt voor jou met liefde en zorg een evenwichtig biologisch seizoensboeket samen. En jij haalt het op op de boerderij. Het hele jaar door fleur je je interieur op met de mooiste bloemen die ons veld op dat moment te bieden heeft. 

 

Als boeketdeelnemer

- ben je elke maand welkom om jouw boeket op vrijdag op te halen. Het bloemenseizoen loopt van april tot eind oktober. Concreet gaat dit om 7 boeketten.  

- krijg je informatie via onze deelnemersbrieven, waarin boerin Anaïs je op de hoogte houdt en je meer vertelt over onze bloemen en het reilen en zeilen op het veld.

- kan je steeds komen genieten van ons veld. Het is onze missie om er een echte ontmoetingsplek van te maken. We nodigen je ook graag uit op ons jaarlijks oogstfeest en evaluatiemoment!  

Boerin Anaïs geeft je uitleg over onze werking en verschillende formules! 
Eerstvolgende infomomenten:
- dinsdag 12 maart om 19u
- zaterdag 30 maart om 10u30

(inschrijving verplicht)

Een maandelijks boeketabonnement kost 225 €, dat je betaalt bij inschrijving. Gespreide betaling is mogelijk, geef dit aan bij je inschrijving.

(prijs seizoen 2024)

Wanneer je later instapt, wordt de abonnementsprijs verrekend in functie van de resterende maanden.