Bloemenwij

Boeketabonnement te Deinze

Boeketabonnement

Wil je genieten van de kleuren en geuren van onze biologische bloemen maar past het zelfplukabonnement je niet? Dan is het boeketabonnement vast iets voor jou! Bloemenboerin Anaïs stelt voor jou met liefde en zorg een evenwichtig biologisch seizoensboeket samen. En jij haalt het op op de boerderij. Het hele jaar door fleur je je interieur op met de mooiste bloemen die ons veld op dat moment te bieden heeft. 

 

Als boeketdeelnemer

- ben je om de twee weken of om de maand welkom om jouw boeket op donderdag op te halen. Het bloemenseizoen loopt van april tot eind oktober. Concreet gaat dit om 14 boeketten bij een twee-wekelijks abonnement en 7 boeketten bij een maandelijks abonnement. Het laatste boeket van het seizoen is een droogboeket waar je de hele winter van kan genieten. 

- krijg je informatie via onze deelnemersbrieven, waarin boerin Anaïs je op de hoogte houdt over het volgende boeket, en je meer vertelt over onze bloemen en het reilen en zeilen op het veld.

- kan je steeds komen genieten van ons veld. Het is onze missie om er een echte ontmoetingsplek van te maken. We nodigen je ook graag uit op ons jaarlijks oogstfeest en evaluatiemoment!  

Boerin Anaïs toont je ons veld, de werking en plannen en maakt graag ruimte om je te ontmoeten en je vragen te beantwoorden. 

Het boeketabonnement kost 445 € voor een tweewekelijks boeket, dat je betaalt bij inschrijving. 

Voor een maandelijks boeket betaal je 225 € (prijzen seizoen 2023). 

Gespreide betaling is mogelijk, geef dit aan bij je inschrijving.

Wanneer je later instapt, wordt de abonnementsprijs verrekend in functie van de resterende maanden.