Bloemenwij

Zelfplukabonnement te Astene

Zelfplukabonnement

Met een zelfplukabonnement kom je jouw favoriete bloemen plukken en beleef je het veld doorheen de seizoenen. Een heerlijke speeltuin voor kinderlijke verwondering en een prachtige kans om gaandeweg bij te leren over bloemen en het maken van boeketten!

Met jouw boeket maak je een eigenzinnige spiegel van ons biodivers veld en haal je de schoonheid van het veld bij je thuis binnen (of in het huis van wie je lief is). We werken seizoensgebonden en zijn afhankelijk van  het weer. Als deelnemer beweeg je daarin mee: bij een zacht voorjaar start het plukseizoen vroeger, bij een zacht najaar pluk je iets langer.  

 

Als zelfplukdeelnemer

- kan je wekelijks of 2-wekelijks een boeket komen plukken, op om het even welk moment tussen zonsopgang en zonsondergang. Gemiddeld pluk je 20 bloemstelen. Het bloemenseizoen loopt van begin april tot eind oktober.

- krijg je informatie van bloemenboerin Anaïs. Via onze deelnemersbrieven houden we je per mail op de hoogte over de oogstbare bloemen. Onder onze tent vind je een informatiebord met het huidig aanbod. Op het veld zelf vind je de namen van de bloemen terug en zie je gekleurde vlaggen die aangeven welke bloemen je kan oogsten!

- ben je welkom op onze deelnemers-activiteiten: een oogst- en schikworkshop, een maandelijkse (vrijblijvende) meewerkdag waarop we samen gezellig wat grotere taken aanpakken, een oogstfeest om samen het voorbije jaar te vieren en een evaluatiemoment in de winter!

- kan je steeds komen genieten van ons veld. We dromen echt van een veld vol leven en gezellige zitplekjes, zodat jij je er als deelnemer thuis kan voelen. Het is onze missie om er een echte ontmoetingsplek van te maken!

Boerin Anaïs geeft je uitleg over onze werking en de verschillende formules!
Eerstvolgende infomomenten:
dinsdag 12 maart om 19u
zaterdag 30 maart om 10u30
(inschrijving verplicht)

Het zelfplukabonnement kost 420 € om wekelijks te komen plukken. Dit bedrag betaal je bij inschrijving. Gespreide betaling is mogelijk, geef dit door bij je inschrijving. 

Je kan ook kiezen voor een 2-wekelijks zelfplukabonnement, je betaalt dan 240 € (prijzen seizoen 2024).  

Wanneer je later instapt, wordt de abonnementsprijs verrekend in functie van de resterende maanden.