Bloemenwij

Zelfplukabonnement te Astene

Zelfplukabonnement

Met een zelfplukabonnement kom je wekelijks jouw favoriete bloemen plukken en beleef je het veld echt doorheen de seizoenen. Een heerlijke speeltuin voor kinderlijke verwondering en een prachtige kans om gaandeweg bij te leren over bloemen en het maken van boeketten. 

Week na week maak je met jouw boeket een eigenzinnige spiegel van ons biodivers veld en haal je de schoonheid van het veld bij je thuis binnen (of in het huis van wie je lief is). We werken seizoensgebonden en zijn afhankelijk van  het weer. Als deelnemer beweeg je daarin mee: bij een zacht voorjaar start het plukseizoen vroeger, bij een zacht najaar kan je komen plukken tot aan de eerste vorst.

 

Als zelfplukdeelnemer

- kan je wekelijks een boeket komen plukken, op om het even welk moment tussen zonsopgang en zonsondergang. Gemiddeld pluk je 20 bloemstelen. Het bloemenseizoen loopt van april tot eind oktober (de eerste vorst).

- krijg je informatie van bloemenboerin Anaïs. Via onze deelnemersbrieven houden we je per mail op de hoogte over de oogstbare bloemen. Onder onze tent vind je een informatiebord met het huidig aanbod. Op het veld zelf vind je de namen van de bloemen terug en zie je gekleurde vlaggen die aangeven welke bloemen je mag oogsten. Je mag Anaïs natuurlijk ook steeds aanspreken!

- ben je welkom op onze deelnemers-activiteiten: een oogst- en schikworkshop, een maandelijkse (vrijblijvende) meewerkdag waarop we samen gezellig wat grotere taken aanpakken, een oogstfeest om samen het voorbije jaar te vieren en een evaluatiemoment in de winter!

- kan je steeds komen genieten van ons veld. We dromen echt van een veld vol leven en gezellige zitplekjes, zodat jij je er als deelnemer thuis kan voelen. Het is onze missie om er een echte ontmoetingsplek van te maken!

Boerin Anaïs toont je ons veld, de werking en plannen en maakt graag ruimte om je te ontmoeten en je vragen te beantwoorden. We vinden het belangrijk je op een infomoment te ontmoeten zodat we samen van start kunnen gaan voor een bloemenjaar in wederzijds vertrouwen!

Het zelfplukabonnement kost 420 € voor een volledig jaar, dat je betaalt bij inschrijving.

Je kan ook kiezen voor een gedeeld abonnement met een andere persoon: jullie maken onderling afspraken rond oogsten (verdeling, wie wanneer,…) en betalen elk 240 € (prijzen seizoen 2023).  

Gespreide betaling is mogelijk, geef dit aan bij je inschrijving.

Wanneer je later instapt, wordt de abonnementsprijs verrekend in functie van de resterende maanden.